Risk för gräsbrand i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

18 jan 2023 klocka 09.00 - 16.00

Ekologisk certifiering av livsmedel

Grön linje i form av ett landskap och stad i siluett.

Funderar du på att eko-certifiera din livsmedelsförädling? Kom då på vår kursdag. Vi pratar om regler och mervärden samt vad du behöver tänka på.

En hel del av de produkter som odlas eller föds upp på ekologiskt certifierade gårdar förädlas och säljs som konventionellt producerad mat. Vi reder ut hur regelverket ser ut och pratar om vilka mervärden du kan få med en certifierad produkt. Med på kursen är representanter från KRAV och certifieringsorgan.

Målgrupp

Kursen vänder sig i första hand till dig som är livsmedelsförädlare eller funderar på att starta med livsmedelsförädling. Föreläsningen finansieras inom projektet Eko från jord till bord med medel från Ekosatsningen inom livsmedelsstrategin.

KRAV - grön text med en grön ring runt.
Var:
Vara Folkhögskola
Kostnad:
Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika samt lunch.
Sista anmälningsdag:
11 jan 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 11 januari klockan 23.59.

Kontakt