Aktuella varningsmeddelanden i Västra Götalands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 nov 2022 klocka 09.00 - 15.30

Integrationsforum 2022

Välkommen till årets Integrationsforum som har som tema Migration och möjligheter på arbetsmarknaden i en föränderlig värld. Vi vänder oss till dig som är politiker, arbetar med eller är aktiv inom området migration och integration.

Du kommer bland annat att få lyssna på och ställa frågor till:

  • Maria Norbäck, föreståndare Centrum för Forskning om Arbete och Sysselsättning vid Handelshögskolan, Göteborgs universitet
  • Kitimbwa Sabuni, utvecklingsledare på Länsstyrelsen i Stockholm
  • Lisa Pelling, chef för tankesmedjan Arena Idé
  • Representanter från Changers Hub vars vision är att demokratisera framgång så att alla unga får samma möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid

Vi kommer därutöver att ha ett inslag om migrationssituationen globalt samt ett panelsamtal med bland annat företrädare för näringslivet, fackliga organisationer och Arbetsförmedlingen. Under dagen uppmärksammar vi också några framgångsrika exempel på arbetsmarknadsintegration.

Dagen arrangeras i samverkan mellan Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götalands län.

Ett fullständigt program publiceras efter sommaren men du kan anmäla dig redan nu.

VAR:
På plats i Göteborg
KOSTNAD:
Gratis
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
21 okt 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 235 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 21 oktober klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt