Risk för vattenbrist i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

13 sep 2022 klocka 09.00 - 12.00

Sociala medier för landsbygdsföretagare

En hand håller i en mobiltelefon. På displayen syns ikoner för olika appar för sociala medier

Att använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag är idag en självklarhet. Men det är inte lika självklart hur man gör detta på bästa sätt.

I denna föreläsning med Erika Kvarnlöf från Länsstyrelsen Västra Götalands län får du lära dig mer om hur du använder de vanligaste sociala medierna. Du får hjälp att identifiera din målgrupp och hur du kan kommunicera med dem via sociala medier. Under föreläsningen får du också lära dig hur du bygger ditt varumärke och formar din egen strategi för användningen av sociala medier.

Målgrupp

För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen eller livsmedelsverksamhet och är verksam i Västra Götalands län.

VAR:
Digitalt via Skype. Du kopplar upp dig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda veckan före föreläsningen.
KOSTNAD:
300 kr plus moms. Dokumentation ingår. Anmälan är bindande. För avbokningar efter sista anmälningsdag faktureras hela avgiften.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
06 sep 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 20 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 6 september klockan 23.59.


Godkänner du att vi skickar ut en deltagarlista? * (obligatorisk)
Godkänner du att vi skickar ut en deltagarlista?Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskydd Länk till annan webbplats.


Kontakt

Erika Kvarnlöf
010-224 53 17
erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt