Risk för vattenbrist i Västra Götalands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

17 maj 2022 klocka 17.00 - 19.00

Studiebesök för snittblomsodlare hos Kerstins blommor

Hav av tulpaner i rosa och grönt.

Foto: Kerstin Shachar

Odlar du lokala snittblommor för försäljning eller funderar du på att starta upp företag inom branschen? Häng med på studiebesök hos Kerstin Shachar som driver snittblomsodling i Härryda och se hennes blommande krispiga frilandstulpaner.

Kerstin har odlat snittblommor till försäljning i 38 år och har en stor erfarenhet av branschen. Hon visar sina odlingar och berättar om sitt arbete med snittblomsodling, hur hon startade upp och vilka planer hon har inför framtiden. Passa på att nätverka med andra inom branschen och få spännande idéer och inspel att ta med dig hem till din verksamhet.

Målgrupp

Företag som odlar lokala snittblommor för försäljning, samt du som funderar på att starta upp företag inom branschen (obs ej hobbyodlare).

Viktig information om anmälan

Sista anmälningsdag är den 12 maj. Din anmälan är då bindande. Om du avbokar deltagande efter sista anmälningsdag eller om du uteblir från aktiviteten får du betala deltagaravgiften. Vi skickar en kallelse och vägbeskrivning till dig efter sista anmälningsdag.

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post. Hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarige: Erika Kvarnlöf, telefon: 010-224 53 17, e-post: erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se för att komma med på reservlistan.

VAR:
Härryda
KOSTNAD:
200 kr plus moms. Fika (smörgås och te/kaffe) ingår.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
12 maj 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 12 maj klockan 23.59.
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt