02- 03 apr 2022 klocka 09.00 - 17.00

Designa ditt andelsjordbruk

Foto: Daniel Larsson

Välkommen till en inspirerande kurs med studiebesök, seminarier och workshops för dig som vill starta eller utveckla ditt andelsjordbruk.

Helgen den 2-3 april är det dags för en kurs för dig som är intresserad av att starta andelsjordbruk. Det blir en intensiv helg där vi blandar föreläsningar med workshops och ett studiebesök hos Daniel Larsson på Mylla Andelsjordbruk.

Målet med kursen är att ge dig som går i tankarna på att starta ett andelsjordbruk, oavsett produktionsinriktning, inspiration och verktyg för att komma vidare i processen. Under dagarna går vi igenom flera olika teman som är värdefulla som stöd för dig som vill utveckla din andelsjordbruksidé. Vi pratar bland annat om:

  • Starta och driva ett andelsjordbruksföretag
  • Relationsbyggande
  • Lagar och riktlinjer
  • Ekonomi och lönsamhet

Inför kurshelgen kommer vi att bjuda in till en digital introduktionsföreläsning om andelsjordbruk riktad till dig som anmäler dig till helgen. Den kommer att spelas in. Kursledare är Maja Söderberg.

Kursen vänder sig i första hand till dig som funderar på att starta ett andelsjordbruk. Föreläsningen finansieras inom projektet Andelsjordbruk Information och rådgivning med medel från landsbygdsprogrammet.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden
Logotyp andelsjordbruk Sverige.
VAR:
Vilsta sporthotell i Eskilstuna och Mylla andelsjordbruk i Näshulta, eller digitalt via Zoom för dig som inte kan vara med på plats.
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kr ink moms. Lunch och fika ingår båda kursdagarna, men middag och boende får du ordna själv. Anläggningen har övernattningsmöjligheter om du vill boka.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
20 mar 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 20 mars klockan 13.25.

Kontakt