18 okt 2021 klocka 11.30 - 13.00

Företagsekonomi för andelsjordbruk del 2

Tangentbord och telefon, gröda. Foton: Pixabay.

Driver du eller är intresserad av andelsjordbruk och vill lära dig mer om den ekonomiska delen av företagandet? Välkommen till en kortkurs om grunderna i företagsekonomi för småföretagare. 

Kursen arrangeras inom ramen för projektet "Andelsjordbruk – Information och rådgivning". 

Om kursen

Varför behövs både balans- och resultatrapport? Vad är en fordran? Varför har jag inga pengar på kontot fast resultatet är bra? Den här kursen ger svar på de frågorna och många fler.

Kursen är uppdelad på två pass där vi blandar teori med praktiska exempel inriktade mot andelsjordbruk. Vi kommer bland annat prata om balans- och resultatrapport, moms, bokföring och likviditet. Självklart får du också tillfälle att ställa egna frågor.

Föreläsaren Sara Palm är andelsägare i Nybrukarna i Tolg, har haft eget företag i olika omfattningar i 25 år och är gymnasielärare i företagsekonomi.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som driver eller vill driva ett andelsjordbruk eller annan småskalig livsmedelsproduktion.

Viktig information om anmälan

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom en timme via e-post, hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Eventuell avanmälan ska ske senast 29 september till kursansvarig för att deltagare på reservlistan ska kunna vara med. Om du inte är frisk på temadagens morgon, var vänlig kontakta kursansvarig.

Om kursen är fullbokad kontakta kursansvarig Céline Fauvelle för att komma med på reservlistan på e-post celine@andelsjordbruksverige.se eller telefon 0723-28 28 23.

Anmälan

Anmälan till kursen Företagsekonomi för andelsjordbruk del 1 och del 2.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
30 sep 2021

Kontakt

Lina Morin

Rådgivare landsbygd