02 jul 2021 klocka 14.00 - 18.00

Håll din lie vass, Hällesåker

Knacka din lie med Jenny Nilsson. Foto: Jenny Nilsson

Ta med din lie och kom! Fixa dig en vass lie innan ängsslåttern börjar. Jobba själv eller ta hjälp av erfaret lie-proffs.

Knacka din lie med Jenny Nilsson, Pantersnigeln trädgårds- och liekonsult, i Hällesåker. Pall och städ finns att låna, men ta gärna med eget.

Det finns fyra pass under eftermiddagen att välja mellan. Det är max sex deltagare per pass. Du anmäler dig endast till ett av passen. Vi förbehåller oss rätten att justera anmälningarna så att det blir rimligt antal deltagare på varje pass.

Aktiviteten är utomhus, kläder efter väder.

Målgrupp

Aktiviteten vänder sig till alla som är engagerade i ängsslåtter, både nybörjare och erfarna är välkomna.

Fler tillfällen

Under juli finns sammanlagt fyra aktiviteter på olika platser inför sommarens slåtter, Håll din lie vass, 2 juli och 17 juli med olika inriktning, samt Lieslåtterkurs 3 juli och 10 juli.

Försiktighetsåtgärder med anledning av Corona-pandemin

På grund av rådande läge med coronaviruset (covid-19) är antalet deltagare begränsat på våra aktiviteter. Vi begränsar antalet deltagare och anmälan är därför nödvändig.

Vi följer noggrant utvecklingen och direktiven gällande smittspridningen av covid-19. Planerade aktiviteter kan komma att ändras. Vid förändringar kommer vi att meddela anmälda deltagare via e-post.

Om du har symptom på luftvägsinfektion ska du stanna hemma. Samåk ej med andra än de du normalt umgås med.

VAR:
Börjesgården, Lindome, Hällesåker
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
29 jun 2021

Anmäl dig

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt