18 feb 2021 klocka 13.00 - 16.30

INSTÄLLD! Digital grupprådgivning småskalig landsbygdsturism (Skara)

Har du funderingar på att starta eller utveckla verksamhet kring landsbygdsturism? Rådgivningen är för dig som har eller vill börja med boende, servering, gårdsbutik eller olika aktiviteter för besökare och vill lyfta kultur- och naturturism eller annan besöksnäring på landsbygden.

Rådgivningen ska ge dig matnyttig, övergripande information om turism, kultur- och naturturism, stöd, lagar och regler, storytelling och värdskap. Samt förhoppningsvis ett givande nätverk. Deltagarna berättar om sitt företag eller tankar om framtida verksamhet.

Kostnad

Beroende på antal deltagare kan priset variera. Räkna med cirka 600 kr exkl moms. Fika och dokumentation ingår. Efter grupprådgivningen får du ett rådgivningsbrev. Din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag och då skickar vi en kallelse med information.

Information om anmälan

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post, hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Kom ihåg att meddela om du har någon särskild kost/matallergi.

Övrig information

På grund av rådande läge med Covid-19 kommer utbildningen att köras digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation veckan innan kursstart.

Kontakt

Om grupprådgivningen är fullbokad kontakta kursansvarige för att komma med på reservlistan:
Ann-Charlott Hajdu-Rafis,
Telefon: 010-224 56 06
E-postadress: ann-charlott.hajdu-rafis@lansstyrelsen.se

VAR: Digital via Skype

KOSTNAD: Cirka 600 kr exkl moms.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Anmäl dig

Coronaviruset (covid-19)

Vi följer noggrant utveckling och direktiv gällande smittspridningen. Det innebär att nedanstående aktiviteter och datum är planerade i dagsläget, men kan komma att andras. Länsstyrelsen har en beredskapsplan och vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om smittspridningsläget gällande coronaviruset. Vi riskbedömer varje enskild aktivitet utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömningstabell. Beroende på utvecklingen kan vi behöva ändra storleken på grupperna. Vi tar även hänsyn till lokala förutsättningar vid varje enskild aktivitet när vi bedömer om vi kan genomföra den. Anmälda deltagare får information om förändringar via e-post.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt