26 nov 2020 klocka 13.00 - 16.30

INSTÄLLD! Grupprådgivning småskalig landsbygdsturism - digitalt möte

Har du funderingar på att starta eller utveckla verksamhet kring landsbygdsturism? Rådgivningen är för dig som har eller vill börja med boende, servering, gårdsbutik eller olika aktiviteter för besökare och vill lyfta kultur- och naturturism eller annan besöksnäring på landsbygden.

Rådgivningen ska ge dig matnyttig, övergripande information om turism, kultur- och naturturism, stöd, lagar och regler, storytelling och värdskap. Samt förhoppningsvis ett givande nätverk. Deltagarna berättar om sitt företag eller tankar om framtida verksamhet.

Kostnad

Beroende på antal deltagare kan priset variera. Räkna med cirka 600 kr exkl moms. Fika och dokumentation ingår. Efter grupprådgivningen får du ett rådgivningsbrev. Din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag och då skickar vi en kallelse med information.

Information om anmälan

Om du inte fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 timme via e-post, hör av dig till oss så vi kan kontrollera att din anmälan är registrerad.

Kontakt

Om grupprådgivningen är fullbokad kontakta kursansvarige för att komma med på reservlistan:
Ann-Charlott Hajdu-Rafis,
Telefon: 010-224 56 06
E-postadress: ann-charlott.hajdu-rafis@lansstyrelsen.se

VAR: Digitalt via Skype. Skypelänk och instruktioner om hur du ansluter skickas ut till alla anmälda deltagare veckan innan.

KOSTNAD: Beroende på antal deltagare kan priset variera (cirka 600 kr exklusive moms). Dokumentation ingår.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Anmäl dig

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt