03 nov 2020 klocka 13.00 - 16.00

Kurs: Ta bättre bilder med din mobil

En person håller upp en mobiltelefon och i displayen ser man ett brudpar i en kyrka

Foto: Erika Kvarnlöf

Är du landsbygdsföretagare och vill lära dig hur du tar bättre bilder med din mobiltelefon? Anmäl dig till vår kurs och få alla förutsättningar för att ta fina bilder som du sedan kan använda i din verksamhet.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Och idag finns alla möjligheter att med enkla medel ta fina bilder enbart med din telefon.

Vi går igenom vad du ska tänka på när det gäller ljus, bakgrund, komposition och hur du kan redigera dina bilder med olika appar och program.

Du får även tips på vad du kan tänka på när det gäller bilder och sociala medier.

Övrig information

På grund av rådande läge med Covid-19 kommer utbildningen att köras digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation veckan innan kursstart.

VAR: Digitalt via Skype. Skypelänk och instruktioner om hur du ansluter skickas ut till alla anmälda deltagare veckan innan.

KOSTNAD: 500 kronor exklusive moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 03 nov 2020

Anmäl dig

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Kontakt