08 dec 2020 klocka 13.00 - 16.30

Sociala medier för landsbygdsföretagare

En hand håller i en mobiltelefon. På displayen syns ikoner för olika appar för sociala medier

Är du landsbygdsföretagare och vill lära dig mer om hur du når ut via sociala medier? Anmäl dig till vår grupprådgivning och få alla förutsättningar för att komma igång.

Vi går igenom de vanligaste kanalerna (Facebook, Instagram, Youtube mfl) och du får tips om hur du bäst nyttjar dem. Vi tar även upp vilka målgrupper som ditt företag vänder sig till och hur du kommunicerar med dem via sociala medier. Vi pratar också om hur du bygger ditt varumärke och formar en egen strategi för sociala medier.

Veckan innan rådgivningstillfället kommer en kallelse med mer information skickas till dig via mail.

Om det är så att läget kring Covid 19 inte möjliggör att vi träffas så kan grupprådgivningen komma att genomföras digitalt via Skype.

Välkommen med din anmälan!

VAR: Länsstyrelsen, Skara. Veckan innan rådgivningstillfället kommer en kallelse med mer information skickas till dig via mail.

KOSTNAD: Beroende på antal deltagare kan priset variera (cirka 600 kr exklusive moms). Dokumentation ingår. Anmälan är bindande.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 01 dec 2020

Anmäl dig


Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats


Kontakt

Erika Kvarnlöf
010-224 53 17
erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt