23 jun 2020 klocka 14.00 - 19.00

Håll din lie vass! Broddetorp

Ta med din lie och kom! Fixa dig en vass lie innan ängsslåttern börjar. Jobba själv eller ta hjälp av erfaret lie-proffs.

Knacka din lie med Lie-Mats. Några pallar och städ finns att låna, men ta gärna med eget. Jobba själv eller få råd och tips.

Aktiviteten vänder sig till alla som är engagerade i ängsslåtter, både nybörjare och erfarna är välkomna. Aktiviteten hålls utomhus, kläder efter väder.

Det finns fem pass att välja mellan med max fyra deltagare per pass. Du anmäler dig endast till ett av passen. Vi förbehåller oss rätten att justera anmälningarna så att det blir rätt antal deltagare på varje pass.

En person sitter med en lie i knät och knackar på lien med ett verktyg.

Foto: Stefan Husar

VAR: Broddetorp, Lars Nilsgården, Falköping

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 18 jun 2020

Anmäl dig

Vägbeskrivning till Broddetorp, Lars Nilsgården

Broddetorp ligger mellan Varnhem och Falköping. Från Broddetorp, kör mot Hornborgasjöns naturrum. Efter att du passerat infarten till naturrummet, tag tredje vägen till vänster. Parkera framför boden.
WGS84 DD (lat, long) 58.33096, 13.59923
SWEREF99 TM 6466411.899, 417970.799

Försiktighetsåtgärder med anledning av Corona-pandemin

På grund av rådande läge med coronaviruset (covid-19) är antalet deltagare begränsat på våra aktiviteter. Det innebär att anmälan är nödvändig. Vi följer noggrant utvecklingen och direktiven gällande smittspridningen av covid-19. Planerade aktiviteter kan komma att ändras. Vid förändringar kommer vi att meddela anmälda deltagare via e-post.

Om du har symptom på luftvägsinfektion ska du stanna hemma, liksom om du tillhör en riskgrupp. Samåk ej med andra än de du normalt umgås med. Vi träffas utomhus och håller avstånd till varandra. Vi hälsar inte i hand.

Kontakt

Karin Persson
E-post till Karin Persson
Telefon 010-224 56 01

Kontakt