01 apr 2020 klocka 08.30 - 15.30

Dagen flyttas till hösten 2020!

Krisberedskap och kriskommunikation - delregional träff i Sjuhärad

Dagen riktar sig till säkerhets-/beredskapssamordnare och andra som arbetar med frågor inom krisberedskap och civilt försvar vid kommuner samt kommunikatörer vid kommuner, Västra Götalandsregionen och samverkande myndigheter i länet.

Tid

Uppdatering 17 mars 2020:
Träffen kommer att genomföras hösten 2020 istället. Vi återkommer med nytt datum lite längre fram i vår.

Plats

Quality Hotel Grandlänk till annan webbplats, Hallbergsplatsen 2, Borås

Målgrupp

Säkerhets-/beredskapssamordnare och andra som arbetar med frågor inom krisberedskap och civilt försvar vid kommuner samt kommunikatörer vid kommuner, Västra Götalandsregionen och samverkande myndigheter i länet.

Program

Förmiddagen ägnar vi åt erfarenheter från Totalförsvarsövning 2020, information om den stundande försvarsmaktsövningen Aurora 2020 och uppladdning inför årets krisberedskapsvecka.

Under eftermiddagen delar vi upp oss i två grupper. Kommunikatörerna får en utbildning i informationspåverkan under ledning av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Säkerhets-/beredskapssamordnarna får information om årets arbete med risk- och sårbarhetsanalys och om fortsatt planering inom civilt försvar.

Detaljerat program för dagenPDF

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan senast den 11 mars.

Om du inte kan delta i din delregion, går det bra att delta vid något av de andra tillfällena (Fyrbodal 25 mars, GR 26 mars och Skaraborg 27 mars). Det är samma upplägg vid alla fyra träffarna. Sök i vår kalender så hittar du respektive träff.

VAR: Borås, Quality Hotel Grand

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 11 mar 2020

Anmäl dig

Kontakt