26 mar 2020 klocka 08.30 - 15.30

Dagen flyttas till hösten 2020!

Krisberedskap och kriskommunikation - delregional träff i Göteborgsregionen

Dagen riktar sig till säkerhets-/beredskapssamordnare och andra som arbetar med frågor inom krisberedskap och civilt försvar vid kommuner samt kommunikatörer vid kommuner, Västra Götalandsregionen och samverkande myndigheter i länet.

Tid

Uppdatering 17 mars 2020:
Träffen kommer att genomföras hösten 2020 istället. Vi återkommer med nytt datum lite längre fram i vår.

Plats

Hotel Rivertonlänk till annan webbplats, Stora Badhusgatan 26, Göteborg

Målgrupp

Säkerhets-/beredskapssamordnare och andra som arbetar med frågor inom krisberedskap och civilt försvar vid kommuner samt kommunikatörer vid kommuner, Västra Götalandsregionen och samverkande myndigheter i länet.

Program

Förmiddagen ägnar vi åt erfarenheter från Totalförsvarsövning 2020, information om den stundande försvarsmaktsövningen Aurora 2020 och uppladdning inför årets krisberedskapsvecka.

Under eftermiddagen delar vi upp oss i två grupper. Kommunikatörerna får en utbildning i informationspåverkan under ledning av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Säkerhets-/beredskapssamordnarna får information om årets arbete med risk- och sårbarhetsanalys och om fortsatt planering inom civilt försvar.

Detaljerat program för dagenPDF

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan senast den 11 mars. Om du inte kan delta i din delregion, går det bra att delta vid något av de andra tillfällena (Fyrbodal 25 mars, Skaraborg 27 mars och Sjuhärad 1 april). Det är samma upplägg vid alla fyra träffarna. Sök i vår kalender så hittar du respektive träff.

VAR: Göteborg, Hotel Rivertson

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 11 mar 2020

Anmäl dig

Kontakt