27 feb 2020 klocka 13.00 - 16.30

Grupprådgivning småskalig landsbygdsturism, Skara

Vitt trähus i lantlig stil med blommande fruktträd och en ställning med skyltar som det står gårdsbageri, wc, gårdsbutik och Bed and breakfast på.

Foto: Ann-Charlott Hajdu-Rafis

Har du funderingar på att starta och/eller utveckla verksamhet kring landsbygdsturism? Rådgivningen är för dig som har eller vill börja med boende, servering, gårdsbutik eller olika aktiviteter för besökare och vill lyfta kultur- och naturturism eller annan besöksnäring på landsbygden.

Rådgivningen ska ge dig matnyttig, övergripande information om turism, kultur- och naturturism, stöd, lagar och regler, storytelling och värdskap. Samt förhoppningsvis ett givande nätverk. Deltagarna berättar om sitt företag eller tankar om framtida verksamhet.

Kostnad

Beroende på antal deltagare, max åtta stycken, kan priset variera. Räkna med cirka 600 kr exkl moms. Fika och dokumentation ingår. Efter grupprådgivningen får du ett rådgivningsbrev. Din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag och då skickar vi en kallelse med information.

VAR: Länsstyrelsen i Skara

KOSTNAD: Runt 600 kronor exklusive moms, se info högre upp

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 23 feb 2020

Anmäl dig

Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden

Kontakt