20 nov 2019 klocka 09.00 - 12.30

Grupprådgivning – Starta livsmedelsverksamhet

Foto: Johanna Eriksson

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Våra grupprådgivningstillfällen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Grupprådgivningen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedels-lagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas samt vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning. Du får också information om de företagsstöd som finns att söka inom livsmedel.

Efter grupprådgivningen får du ett brev med information och råd. Grupprådgivningarna genomförs på dagtid på något av Länsstyrelsens olika kontor och tar ungefär tre timmar.

Inbjudan och övrig informationPDF

MÅLGRUPP: Rådgivningen vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet framförallt på landsbygden med inriktning på olika typer av gårdsförädling.

VAR: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Skara

KOSTNAD: Cirka 600 kr/deltagare. Beroende på antalet deltagare kan priset variera (minst fem deltagare krävs). Kaffe och kaka samt dokumentation ingår.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 12 nov 2019

Anmäl dig

 

Du hittar information om hur Länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskydd

 

Kontakt