25 sep 2018 klocka 11.00 - 16.30

Matvandring i Halland - en studieresa

Följ med på en smakrik, natur- och kulturvandring med landsbygdsföretaget ”Matglädje i Halland”. Är du intresserad av att värna svenska, närproducerade, gärna ekologiska råvaror och utveckla nya verksamheter? Då är denna studieresa för dig.

Matvandring

Här kan du få inspiration, nya idéer och fundera på samverkan och hur du kan arbeta med ditt företag! Utmed den sju kilometer långa slingan gör vi stopp där vi blir serverade mat, tillagad av lokalt odlade råvaror.

Vandringen startar klockan 11.00 och tar cirka fem timmar.

Anmälan

Anmäl dig via Pingpong senast den 11 september. Kostnaden är 600 kr inkl moms. I priset ingår bussresa och en heldagsupplevelse med en guidad matvandring där maten ingår. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag och kursavgiften kommer att faktureras dig.

Gå till anmälan
länk till annan webbplats

Bakgrund

Grannarna Gunnel och Susanne startade 2016 matvandringar till olika gårdar: en köttproducent, en svampodling, en mjölkgård, en biodlare och en ört- och grönsaksodling kring byarna Hakestad och Köinge i Halland.

Läs mer om företaget Matglädje i Hallandlänk till annan webbplats

Plats & tid

Tisdagen den 25 september.

Studieresan startar i Götene (PREEM) klockan 6.30 med buss. Vi planerar att stanna i Vara, Alingsås och Kållered/IKEA för på- och avstigning. 
Ta med dig egen frukost och förmiddagsfika. Kaffet ordnar vi på bussen. Vi räknar att studieresan tar cirka 12 timmar.

Matvandringen startar klockan 11 i Hakestad och avslutas cirka klockan 16.30. Utmed den sju kilometer långa slingan gör vi stopp där vi blir serverade mat, tillagad av lokalt odlade råvaror.

VAR: Hakestad, klockan 11-16.30

KOSTNAD: 600 kr inklusive moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 11 sep 2018

Kontakt