Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Vem blir först ut med att vinna det nyinstiftade priset för social hållbarhet i Västmanlands län?

illustration av två personer

Bidrar du och din verksamhet i någon form till ökad jämlikhet, rättvisa och inkludering? Grattis! Förutom att du har ett meningsfullt jobb och är med och bidrar till ett bättre samhälle, har du också chansen att vinna ett prestigefyllt pris.

Samverkansrådet för social hållbarhet i Västmanlands län har instiftat ett nytt pris för de organisationer som bidrar till ökad jämlikhet, rättvisa och inkludering. Rådets ordförande, landshövding Johan Sterte, hoppas på många nominerade.

Jag vet att det i Västmanlands län finns många organisationer som ihärdigt arbetar med verksamheter som bidrar till ett bättre och mer socialt hållbart samhälle. Rådet vill på det här viset rikta ljuset på de goda exempel som finns och medverka till att de sprids, säger landshövding Johan Sterte.

Vad vinner den organisation som tar hem priset för social hållbarhet?

Först och främst äran. Vinnarna kommer att annonseras vid en tillställning på slottet och firas där tillsammans med de andra nominerade, säger landshövding Johan Sterte.

Men utöver det bekostar Länsstyrelsen även en filminspelning om den vinnande verksamheten som kan användas i marknadsföringssyfte. Vinnarna (max 2 personer) bjuds även på deltagaravgift, resa och uppehälle till någon av de nationella konferenser som arrangeras inom mänskliga rättigheter, jämställdhet, brottsförebyggande, folkhälsa eller integration.

Vill du nominera din egen eller någon annans organisation så gör du det enkelt i ett formulär. Sista dag att nominera är den 15 oktober.

Nominering till priset för social hållbarhet 2024 Länk till annan webbplats.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Johan Sterte

Besöksadress

Västra Ringvägen 1

Postadress

721 86 Västerås

Organisationsnummer

202100-2411

Följ oss