Aktuella varningsmeddelanden i Västmanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Kommunbesök i Hallstahammar

Den 2 juni besökte landshövding Johan Sterte Hallstahammars kommun. Syftet med kommunbesöken är att lära känna länet, förutsättningarna för länets utveckling och att komma i kontakt med de personer och nätverk som finns i Västmanland.

Besöket i Hallstahammar inleddes på Bulten AB där vd Juha Kauppinen med personal visade fabriken och berättade om företaget som under 2023 firar 150-årsjubileum. Företaget har drygt 300 anställda. Därefter följde en anhalt vid Norlings sluss vid Strömsholms kanal där destinationsutvecklare Mari Högkvist redogjorde för verksamheten inom kanalbolaget. Färden gick sedan vidare till Ridskolan Strömsholm där VD Christina Rosell och produktionsledningschef Jonas Johnsson medverkade för att berätta om verksamheten och all utbildning som ges vid anläggningen. Det gavs också möjlighet att se en del av de pågående tävlingarna under Strömsholmsdagarna i dressyr vid slottet.

Landshövding Johan Sterte kommenterar att det är fantastiskt att besöka ännu ett anrikt företag med en stabil och positiv utveckling och att Strömsholm är en riktig pärla i vårt vackra län.


Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Johan Sterte

Besöksadress

Västra Ringvägen 1

Postadress

721 86 Västerås

Organisationsnummer

202100-2411

Följ oss