Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Årets företagare i Västmanland

Pristagarna på Västerås slott

Pristagarna på Västerås slott

Den 8 juni delade landshövding Minoo Akhtarzand ut priset Årets Företagare Västmanlands län och Årets unga Företagare Västmanlands län. Priset Årets Företagare Västmanlands län gick till Jonas Bergström som driver företaget TB Printsolutions AB och priset Årets Unga Företagare gick till Keihan Darvishi och Attila Farkas, Proffas i Mälardalen AB .

– Det är ett stort nöje att återigen få äran, att på önskemål från Företagarna Stockholm-Mälardalen få möjligheten att dela ut dessa fina priser till årets duktigaste företagare och hedra entreprenörskap och företagande i Västmanland. Jag fick även glädjen att få lyssna på företagarnas resa till framgång. Riktigt imponerande framgångar som tyder på vilja, innovation, målmedvetenhet och handlingskraft. Det vill säga egenskaper som oftast kännetecknar företagare, vilka gör dessa till värdiga vinnare. Jag önskar företagarna all lycka och framgång i deras fortsatta företagande, säger landshövding Minoo Akhtarzand.

Årets Företagare Jonas Bergström TB Printsolutions AB – Juryns motivering:

Årets Företagare i Västmanland har med en stark drivkraft tagit familjeföretaget till en ledande position på marknaden genom att gå från ett traditionellt sätt att arbeta till att erbjuda sina kunder helhetslösningar. Vår vinnare har genom sitt tydliga ledarskap skapat en arbetsplats för de anställda att längta till och är en stabil partner för sina kunder. Med kärlek till färg, kreativa lösningar och hållbara val har vår vinnare, de senaste tio åren, lyckats skapa en riktig framgångssaga med en tredubblad omsättning och en vinstmarginal som utmärker sig i branschen. Kvalitet, hållbara val och lösningar samt perfekt resultat är ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Årets Unga Företagare Keihan Darvishi och Attila Farkas, Proffas i Mälardalen AB – Juryns motivering:

Årets Unga Företagare i Västmanland har ett otroligt starkt driv, inte bara när det gäller utveckling av det egna företaget, utan även när det gäller att skapa bättre förutsättningar för sina medmänniskor. Våra vinnare har gjort en riktig resa där de själva berättar om planen som fanns att genomföra ett värdetransportrån till att nu i stället fånga upp människor som står långt från arbetsmarknaden och erbjuda dem ett jobb. Något som inte vore möjligt utan en stark tro på människor och en stolthet över den resa de själva har gjort.

Ett jobb kan verkligen vara räddningen i en människas liv, vilket en av våra vinnare är ett levande exempel på.

 

Läs mer på Företagarna Mälardalen Länk till annan webbplats.

Kontakt