Publiceringsdatum: 4 juni 2020

Senast uppdaterad: torsdag 4 juni, 13.14

Årets Företagare Västmanlands län
2020 är utsedd

Niclas Sigholm är årets företagare i Västmanland

3 juni delade landshövding Minoo Akhtarzand ut priset Årets Företagare Västmanlands län. Priset gick till Niclas Sigholm som driver företaget Sigholm AB i Västerås kommun.

– Det är en stor glädje att få äran att på önskemål från Företagarna Stockholm-Mälardalen dela ut detta fina pris och genom det hedra entreprenörskap och företagande i Västmanland, vilka är mycket viktiga faktorer för utveckling och tillväxt i länet. Niclas Sigholm som företagare i Västerås, med sitt moderna ledarskap är en av de värdiga vinnarna som utsågs till Årets Företagare i länets 10 kommuner år 2020 och nu kliver han ytterligare ett steg uppåt och blir utsedd till Årets Företagare i Västmanland. Jag önskar honom all lycka och framgång i hans fortsatta företagande, säger landshövding Minoo Akhtarzand.

Juryns motivering:
Årets Företagare driver sin snabbt växande verksamhet med fokus på hållbar utveckling och innovativ teknik. Visionen är ett trivsammare Västerås och en bättre värld. Med sin förmåga att skapa smarta kundlösningar, bygga en stark företagskultur och göra skillnad i samhället är drömmen snart verklighet.

Kontakt