Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Årets Företagare Västmanlands län

2019 är utsedd!

10 juni delade landshövding Minoo Akhtarzand ut priset Årets Företagare Västmanlands län. Priset går till Niklas Hoxell och Pia Hoxell som driver företaget Musikevent Hoxell AB i Köpings kommun.

– Kreativitet och förmågan till förnyelse förenar entreprenörer. Framgångsrika och innovativa företag är en förutsättning för att Västmanlands län ska fortsätta utvecklas och få tillväxt, säger landshövding Minoo Akhtarzand.

– Årets pristagare är en utmärkt förebild. Musikevent Hoxell AB visar att ett eventföretag kan vara både innovativt och utvecklande. Vi tycker att Musikevent Hoxell AB är en mycket värdig vinnare, säger juryns ordförande Peter Paunovic.

Juryns motivering:

Årets Företagare Västmanland har visat framåtanda och entreprenörskap i en bransch med stenhård konkurrens från hela världen. Och har trots denna hårda företagarmiljö visat att det går att satsa och få bra resultat om man tror på sitt företag och sina produkter och tjänster. En riktig ambassadör för regionen i allmänhet och orten i synnerhet. Visar att man med entreprenörskap och vilja kan leva, bo och verka i en mindre ort fast man har hela Sverige som affärsplats och Östersjön som sin stora scen. Årets Företagare Västmanland går till Niklas Hoxell, Musikevent Hoxell AB.

Kontakt