Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Psoriasisförbundet i Västmanland firar 50 år

Psoriasisförbundet i Västmanland har under hösten firat sitt 50-årsjubileum genom ett antal föreläsningar om sjukdomen. Höstens sista föreläsning ägde rum på Västerås slott och landshövding Minoo Akhtarzand var värd.

Istället för stor fest, manifesterade förbundet sitt jubileum med ytterligare information och kunskap, genom att under hösten 2018 erbjuda fem olika föreläsningar med nationella läkare/forskare av högsta nationella och internationella dignitet. 6 december föreläste Professor i dermatologi, Charlotta Enerbäck, Ingrid Asp Psoriasis Research Center på Linköpings universitet, om nya behandlingar och om framtiden.

Psoriasisförbundet är en ideell opolitisk och religiöst obunden medlemsorganisation som verkar för goda livsvillkor för människor med psoriasis/psoriasisartrit. Särskilt arbetar förbundet för bättre stöd- vård- behandling- och arbetsmöjligheter åt alla psoriasissjuka. En av de viktiga punkterna i verksamheten är att verka för upplysning och forskning om psoriasis/ psoriasisartrit.

Om Psoriasisförbundetlänk till annan webbplats

Kontakt