10 okt 2024 klocka 09.00 - 16.00

Workshopdag om klimat, sårbarhetsanalys och åtgärder

Mycket torr jord.

Länsstyrelsen i Västmanlands län och SMHI bjuder in till en digital utbildning och en workshop för kommunerna i Västmanlands län. Syftet är att komma igång med kommunens klimatanpassningsarbete på ett strukturerat sätt. Den digitala utbildningen äger rum den 24 september och workshopdagen den 10 oktober.

Digital utbildning den 24 september 2024

Målgrupp

Målgrupp är de kommuner som vill komma ett steg längre i sitt klimatanpassningsarbete. Från varje kommun förväntas deltagare från 3-4 olika förvaltningar, till exempel plan, bygg, miljö, fritid, utbildning, omsorg, park och natur.

Tidsomfattning

Den digitala utbildningen tar två timmar, workshopen en heldag. Inför den fysiska workshopen behöver varje deltagare genomföra en mindre analysuppgift som beräknas ta 1-2 timmar. Instruktioner ges på den digitala uppstarten. Resultaten används direkt i workshopens första övning. En digital uppföljning planeras några veckor efter workshopen.

Var:
Jakobsbergsgården, Jakobsbergsgatan 4, Sala
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
02 okt 2024

Anmäl dig

Sista anmälningsdag är den 2 oktober klockan 23.59.

Om du har särskilda behov av utrustning eller hjälpmedel, eller om du har allergier eller behov av speciell kost, så ber vi dig mejla det till kontaktpersonen för arrangemanget.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Johan Sterte

Besöksadress

Västra Ringvägen 1

Postadress

721 86 Västerås

Organisationsnummer

202100-2411

Följ oss