Aktuella varningsmeddelanden i Västmanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

24 maj 2022 klocka 09.00 - 15.30

Fältdag om tillsyn av integrerat växtskydd

Blommande rapsfält.

Foto: Camilla Zilo.

Du som arbetar med tillsyn inom lantbruk inbjuds till fältdag med anledning av Jordbruksverkets nationella projekt ”Integrerat växtskydd 2022”. Syftet med dagen är att ta upp de frågor i checklistan som berör tillsynen över integrerat växtskydd.

Vi kommer på förmiddagen att röra oss ute i fält tillsammans med lokal jordbrukare med fokus på de frågeställningar som checklistan tar upp. Under eftermiddagen kommer vi fördjupa oss i vissa delar av checklistan samt diskutera frågor som dykt upp under dagen. Vår förhoppning är att detta ger er ett tillfälle att kommuner emellan diskutera upplägg och genomförande av tillsynsbesök.

Dagen är ett komplement till det webbinarium och webbutbildning som Jordbruksverket anordnat inom sitt projekt. För att få ut så mycket som möjligt av denna fältdag bör du ha tagit del av Jordbruksverkets information.

Praktiskt information

I avgiften ingår lunch och eftermiddagsfika. Ta med kläder efter väder.

Målgrupp

Dagen riktar sig till dig som är miljöinspektör i kommun med tillsyn på lantbruk.

Plats

Ransta i Sala kommun, exakt adress skickas ut till anmälda deltagare.

VAR:
Ransta, Sala kommun
KOSTNAD:
600 kr exklusive moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
18 maj 2022

Anmäl dig

Det finns 8 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 18 maj klockan 23.59.
Önskemål och särskilda behov
Om du har särskilda behov av utrustning eller hjälpmedel, eller om du har allergier eller behov av speciell kost, så ber vi dig skicka dessa via mejl till kontaktpersonen för arrangemanget.

Om hur Länsstyrelsen hanterar personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd Länk till annan webbplats.

Kontakt