18 nov 2020 klocka 08.30 - 12.00

Onlineföreläsning-Marknadsför ditt besöksföretag med Storytelling

Välkomna till en digital föreläsning i Storytelling med Kistone AB.

Föreläsningen kommer bland annat att innehålla vikten av den äkta berättelsen, vad innebär det att arbeta med storytelling och hur kan man omsätta berättelser, visioner, strategier och idéer till konkreta, lönsamma upplevelser genom storytelling.
Katarina Tideström och David Anthin från Kistone leder föreläsningen som kommer att vara en kombination av föredrag och workshop.
Kistone är även rådgivare inom Storytelling i satsningen Smakrik och blomstrande besöksnäring.

Tid: Onsdag 18 november, kl 8.30-12.00

Plats: Deltagarna kopplar upp sig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation i god tid innan kursstart.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Har du frågor: kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se.

Anmälan

Senast den 20:e oktober via anmälningsformuläret nedan. Max 12 deltagare. Vänligen respektera sista anmälningsdatum, vid för få deltagare kan aktiviteten komma att ställas in.

Eftersom intresset är stort har vi öppnat ett nytt tillfälle den
19:e november>>


Loggor för Länsstyrelserna, smakrik besöksnäring och EU- jordbruksfonden
VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Ingen kostnad, Landsbygdsprogrammet finansierar aktiviteten
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
20 okt 2020

Kontakt