01 okt 2020 klocka 13.00 - 15.00

RAKEL-utbildning (tillfälle 2)

Foto av finger som trycker på knapp på rakel-enhet

RAKEL är ett viktigt system för information och kommunikation för U-Sams aktörer och andra vid samhällsstörningar. Du som kan komma att använda RAKEL före, under och efter en samhällsstörning ges nu möjlighet att fördjupa kunskaperna i dessa system. Ladda din RAKEL-enhet och delta på distans eller på plats hos Länsstyrelsen!

Rakel-utbildningen innebär praktiska övningar med användarfokus. Utbildningen riktar sig till dig som redan kan det mest grundläggande, som exempelvis att prata gruppsamtal och svara på ett individsamtal. Utbildare är Tomas Kuntze, sambandschef hos Länsstyrelsen Stockholm.

Målgrupp: alla inom U-Sam som kan komma att använda RAKEL före, under och efter en samhällsstörning och som redan kan det mest grundläggande.

Program

  • Inledning
  • Kort repetition
  • Byte talgrupp
  • Sambandsövning
  • Avslutning

VAR: Utbildningen sker på distans via SKYPE. Om du istället önskar delta fysiskt är du välkommen till Länsstyrelsen Västerås, Västra Ringvägen 1.

KOSTNAD: Deltagandet är kostnadsfritt. Anmälan är bindande. Vid uteblivet deltagande eller avbokning efter anmälningstidens utgång debiteras 300 kr/person

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Anmäl dig

Kontakt