14 nov 2019 klocka 10.30 - 14.30

Solturné 2019 - Västerås

Svart solpanel på rött tageltak.

Välkommen på en kostnadsfri informationsträff. Ta del av tips, råd och fakta om laddplatser för elbilar och hur din fastighet kan bli mer energieffektiv med hjälp av solceller.

Solturnén 2019 är öppen för alla, men extra intressant för dig som bor i en bostadsrättsförening och för dig som äger eller driver ett litet eller medelstort företag.

Du anmäler dig på Framtidens Solel i Östra Mellansveriges webbplats.länk till annan webbplats

Program:

Föreläsningar, klockan 10.30-11.45
​Mingellunch och minimässa, klockan 11.45-13.15
Föreläsningar, klockan 13.15-14.30

Passa på att träffa Bengt Stridh som är universitetslektor på Mälardalens Högskola och har gedigen kunskap om solel. Lär dig mer om solcellsstöd och brandrisker med Boel Schaulin, handläggare på Länsstyrelsen i Västmanlands län. Niklas Adolfsson från Länsförsäkringar berättar om vad man ska tänka på för att sätta upp en bra och säker anläggning. Du kan även ta del av en minimässa med solcellsleverantörer som visar produkter och gärna svarar på dina frågor på plats. Gustav Busch, projektledare för Fossilfria transporter på Energikontoret Mälardalen, ger goda exempel och berättar om laddplatser.

Projektets syfte är att markant öka investeringstakten i solel i små och medelstora företag i Östra Mellansverige och därmed bidra till minskade koldioxidutsläpp och ökad konkurrenskraft för näringslivet i regionen. Länsstyrelsen i Västmanlands län är en av flera samverkanspartners.

VAR: Brunnby Gård, Brunnby 4, Västerås

KOSTNAD: -

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 07 nov 2019

Kontakt