Friluftsguiden Naturkartan

En telefon med appen Naturkartan öppen, en hand med en tumme som scrollar på telefonen.

Naturkartan är din digitala besöksguide till länets besöksvärda natur- och kulturområden. Naturkartan finns både som webbplats och som app till smarta telefoner. Här hittar du bland annat bilder och kartor över besöksvärda områden. Du kan se var du kan ta dig fram med rullstol eller barnvagn och var det finns rastplatser. Det finns också en kalender med aktiviteter i länets natur- och kulturaktiviteter.

Ladda ner appen Naturkartan gratis från AppStore Länk till annan webbplats. eller Google Play Länk till annan webbplats..

Webbplatsen för Naturkartan Länk till annan webbplats.

I Naturkartan hittar du besöksvärda natur- och kulturområden i Västmanland. Här finns bilder och information om vandringsleder, busshållplatser och parkeringsplatser. Du kan se om det går att ta sig fram med barnvagn eller rullstol, om det finns dass, grillplatser, fågeltorn och mycket mera.

I Naturkartan hittar du också guidningar och andra evenemangstips och nyheter knutna till Västmanlands kultur- och naturområden. Du kan också dela med dig av dina upplevelser i sociala medier.

Kontakt