Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nu öppnar anmälan till Miljömålsdagarna 2022

En buss och en fabrik som släpper ut blommor. Fåglar flyger ovanför. Vit illustration på grön bakgrund.

Nu går det att anmäla sig till den nationella konferensen Miljömålsdagarna 2022, som kommer att hållas i Sundsvall 7–8 september. Temat för konferensen är ”Att möjliggöra hållbar grön omställning – tillsammans skapar vi vägar framåt”.

- Miljömålsdagarna är en årligt återkommande konferens med fokus på Sveriges miljömål och det är en viktig mötesplats för alla som på olika sätt arbetar med Sveriges miljömål och hållbarhetsfrågor i stort. Det är ett forum för inspiration och erfarenhetsbyte, liksom att träffa miljö- och hållbarhetskollegor från olika län, berättar Rebecka Bjurhall, miljömålssamordnare, Länsstyrelsen Västernorrland.

Programmet består bland annat av föreläsningar, panelsamtal och valbara utflykter med koppling till Sveriges miljömålsarbete. Under årets konferens ligger särskilt fokus på omställning; vad som gjorts, vad som görs och vad vi behöver göra för att ställa om.

Länsstyrelsen Västernorrland är värd för årets upplaga av miljömålsdagarna, som anordnas tillsammans med Naturvårdsverket och RUS (Regional Utveckling och Samverkan i miljömålssystemet), i samarbete med Svenskt näringsliv, Mittuniversitet, Region Västernorrland och Sundsvalls kommun.

Miljömålsdagarna 2022: info och anmälan Länk till annan webbplats.

Kontakt

Karin Frejarö

Enhetschef, Hållbar regional utveckling

Landshövding

Carin Jämtin

Besöksadress

Nybrogatan 15 och Pumpbacksgatan 19

Postadress

871 86 Härnösand

Organisationsnummer

202100-2445

Följ oss