Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

#Västernorrlandvill och #Landshövdingenlyfter

Berit Högman, landshövding i Västernorrlands län.

Vi vet att det finns så många i vårt län som gör en massa bra saker som bidrar till människors välmående och till vårt läns utveckling. Det vill vi uppmärksamma!

Under några månader framåt vill Länsstyrelsen Västernorrland med landshövding Berit Högman i spetsen lyfta fram goda exempel och förebilder i länet. Det kan handla om insatser under Corona-pandemin för att minska smittspridningen. Det kan beröra insatser och engagemang för och med barn och unga, omtänksamma handlingar eller kreativa, innovativa lösningar - allt som på något sätt synliggör goda exempel på utveckling i Västernorrland.

- Det här är ett sätt att synliggöra och hylla initiativ och insatser som görs av individer, kommuner, näringsliv och föreningar - ja alla som på olika sätt visar engagemang och kreativitet, stort som smått, för andra medmänniskor eller för länet som helhet, säger Berit Högman.

Nu är det dags att alla i vårt län får chans att lyfta vad de eller någon annan har gjort för bidra till vårt läns utveckling. Vi vill helt enkelt hylla fina initiativ, skapa inspiration och uppmuntran genom #Västernorrlandvill och #Landshövdingenlyfter!

Så här går det till

Du kan nominera dig själv, någon annan, en förening, arbetsplats, en kommun eller myndighet – bara fantasin sätter gränser. Länsstyrelsen Västernorrland förbehåller sig rätten att välja vilket material som lyfts i våra kanaler.

Kanske blir du, eller någon du nominerar, en av dem som får en inbjudan till Residenset i Härnösand för att träffa landshövdingen och några av länsstyrelsens medarbetare under nästa år.

- Jag ser verkligen fram emot att ta del av och sprida exempel på vad våra länsinvånare gör och förhoppningsvis, om Covid-situationen tillåter, träffa några av dem under nästa år, säger Berit Högman.

Lämna ditt bidrag

Har du något att dela med dig av? Posta text och bild i ett inlägg på ditt Facebook- eller Instagramkonto. Via landshövdingens eller Länsstyrelsen Västernorrlands Facebook-sida kan du också lämna ditt bidrag som en kommentar eller ett eget inlägg. Glöm inte att tagga inlägget med #Västernorrlandvill och #Landshövdingenlyfter.

Landshövdingen i sociala medier

Landshövdingen på Facebook Länk till annan webbplats.
Visste du att du kan följa landshövdingen på Instagram? Länk till annan webbplats.

Kontakt

Maria Sjöström

Länsledningskoordinator