Aktuella varningsmeddelanden i Västernorrlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 aug 2022 klocka 13.00 - 14.00

Information och rådgivning om Klimatklivet

Klimatklivets logotyp. Svarta bokstäver i vita rutor på gul botten.

Har du en idé om en fysisk investering för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Vi erbjuder nu information och rådgivning för just dig.

Tisdag 23 augusti klockan 13-14 kommer vi att informera om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd. Vill du vara med på informationstillfället anmäler du dig i formuläret nedan.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Extra rådgivning

Önskar du extra hjälp har du möjlighet att träffa våra experter inom energi och klimat för en halvtimmes rådgivning. De tider vi kan erbjuda är mellan 14.00–16.00 den 23 augusti. För att boka en tid, kontakta Love Frykman via e-post: love.frykman@lansstyrelsen.se

Mer om Klimatklivet

Klimatklivet är ett stöd till lokala och regionala investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona. Nästa ansökningsperiod pågår 23 augusti till 8 september. På sidan Klimatinvesteringsstöd på vår webbplats får du mer information om Klimatklivet.

Klimatinvesteringsstöd

 

VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
Det är kostnadsfritt att delta
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
21 aug 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.


Så hanterar vi dina personuppgifter

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel, skickar du separat via e-post till kontaktpersonen för arrangemanget.

Kontakt

Love Frykman

Energi- och klimatstrateg