14 apr 2021 klocka 13.00 - 16.00

Ny chans till information och rådgivning om Klimatklivet

Klimatklivet. Logotyp. Svart text på gul bakgrund.

Har du en idé om en fysisk investering för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Vi erbjuder nu information och rådgivning för just dig.

Klimatklivet är ett stöd till lokala och regionala investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Onsdag den 14 april klockan 13.00–14.00 kommer vi att prata om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Anmälan

Du anmäler dig till informationsmötet senast den 12 april via formuläret nedan.

Behöver du extra rådgivning?

Då har du möjlighet att få träffa våra experter inom energi och klimat för en halvtimmes rådgivning. De tider vi kan erbjuda är mellan 14.00–16.00 onsdagen den 14 april. För att boka en tid, kontakta Therese Åkerlund via e-post therese.akerlund@lansstyrelsen.se

Mer information om Klimatklivet

På Länsstyrelsens webbplats kan du läsa mer om klimatinvesteringsstöd från Klimatklivet.

Klimatinvesteringsstöd

VAR: Träffen sker digitalt. Länk skickas ut senast dagen innan till dig som anmält dig.

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 12 apr 2021

Anmäl dig

Kontakt

Therese Åkerlund

Energi- och klimatstrateg och miljömålssamordnare