21 feb 2020 klocka 09.00 - 10.00

Lokal informationsträff i Sundsvall för 100% Ren Hårdträning

Prostitute

Välkommen till morgonmöte i arbetsmetoden 100% Ren Hårdträning!

100% Ren Hårdträning är en arbetsmetod som bygger på utbildning, diplomering och samverkan mellan gym, polis, idrott och kommun.

Arbetsmetoden syftar till att minska användningen av och tillgången på anabola androgena steroider och andra dopningspreparat bland tränande på träningsanläggningar. Detta sker genom att träningsanläggningar utvecklar ett långsiktigt förebyggande arbete mot dopning i samverkan med berörda aktörer i länet. I Västernorrland bedrivs arbetet i det regionala nätverket Krafttag mot dopning med representanter från polisen, tullen, kommunala samordnare, Region Västernorrland, Kommunförbundet samt Mittuniversitetet. Länsstyrelsen leder nätverket.

Polisen i länet har sedan våren 2019 en ansvarig person för dopningsfrågor i länet, samt utsedda områdespoliser som har möjlighet att delta vid lokala krafttagsmöten ute i kommunerna.

Länsstyrelsen och polisen bjuder gemensamt in till denna informationsträff. Syftet är att informera om aktuella händelser och kommande utbildningar. Se även mötet som en omstart av det lokala nätverket i Sundsvall/Timrå. Friskis & Svettis hälsar oss alla välkomna till deras lokaler på Bultgatan 10.

MÅLGRUPP:
Träningsanläggningar i Sundsvall och Timrå kommun som redan är anslutna till arbetsmetoden samt till nya som önskar ansluta sig. Vi vänder oss framförallt till ägare och/eller styrelse, platschefer, träningsansvariga.

Välkommen med er anmälan!

100% Ren Hårdträning
Länsstyrelsen Västernorrland

VAR: Friskis & Svettis, Bultgatan 10, Sundsvall

KOSTNAD: Kostnadsfritt, morgonfika med macka och kafe/te ingår. Anmälan är bindande. Vid sen avanmälan eller utebliven närvaro debiteras 500 kr. Begränsat antal platser.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 19 feb 2020

Anmäl dig

Övriga upplysningar om till exempel specialkost, allergi eller hjälpmedel mailar du till kontaktpersonen för arrangemanget.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt