Publiceringsdatum: 8 augusti 2019

Hjälp oss bli bättre

Havsbild

Tipsa oss om hur du tycker vi kan förbättra vår verksamhet, antingen gällande kartfunktionen, tydlighet i rapporteringen, eller andra områden ni funderat över.

Informationscentralen är en tjänst som är till för att sammanställa och sprida information om läget i Bottniska viken till såväl privatpersoner som till media, andra myndigheter och kommuner. Den är till för alla er som har frågor eller påverkas av exempelvis algblomningen, men vi är även beroende av ert engagemang. Därför önskar vi tips på hur vi kan förbättra vår verksamhet!

För något år sedan startade vi upp vår facebook-sida, vilket har varit väldigt bra för spridningen av informationen. I år har vi utökat vår tjänst med kartfunktionen. Det finns säkerligen flera andra aspekter som kan förbättras, och vi planerar att göra detta till nästa säsong. Om du funderat
över någon förändring som kan öka kartans tydlighet, användarvänlighet, eller
liknande aspekt, är vi väldigt tacksamma om ni hör av er till oss antingen via mail (icbv@lansstyrelsen.se) eller via facebook(https://www.facebook.com/informationscentralenbottniskaviken/länk till annan webbplats).

Vi är även tacksamma för andra tips, exempelvis gällande rapportering eller tillgänglighet. Ni får även gärna skriva om ni tänkt på något som fungerar bra, så vi vet vad vi inte ska ändra på i framtiden!

Kontakt

Informationscentralen för Bottniska viken