Publiceringsdatum: 3 maj 2019

Senast uppdaterad: fredag 3 maj, 09.05

Hållbarhetsveckan – ett populärt arrangemang

Vi vill öka kunskapen om hållbarheten i Västerbottens och Norrbottens län och skapa ett ökat engagemang. Vecka 38 kör vi igen!

De senaste åtta åren har Västerbottens och Norrbottens län arrangerat SEE Hållbarhetsveckan, där SEE står för socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar utveckling. Nya samarbetspartner har anslutit och nu jobbar vi vidare med arrangemanget.

—Under Hållbarhetsveckan 2018 hölls 276 hållbara aktivitetstillfällen i hela länet. Vi hoppas på lika många i år – men gärna ännu fler. Det är ett stort engagemang i hållbarhetsveckan och det är vi glada och tacksamma för, säger Eva Mikaelsson, enhetschef vid Miljöanalysenheten, som sitter med i SEE:s styrgrupp.

I Västerbotten har ett antal särskilda SEE-kommuner utsetts. I år är det Nordmaling, Norsjö och Vännäs.

SEE Hållbarhetsveckan handlar om att uppmärksamma och stärka aktörer som bidrar till en hållbar utveckling. Förhoppningen är att skapa en mångfald av hållbara aktörer som genom arrangemanget kan nätverka och synas i ett större sammanhang.

 

Här kan du anmäla din hållbara aktivitet redan nu:

Registrera din hållbara aktivitet på SEE Hållbarhetsveckans webbplatslänk till annan webbplats

Följ oss gärna på SEE Hållbarhetsveckans Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av hållbara nyheter.

Kontakt för mer information om SEE Hållbarhetsveckan:
Kristin Olsson, projektledare vid Nolia AB
kristin.olsson@nolia.se

Kontakt