18 sep 2024 klocka 09.00 - 16.00

Att leda arbetet för att förebygga och bekämpa mäns våld mot kvinnor

Kvinna i sittandes i mötesrum.

Foto: Mostphotos.com

Lär dig hur du skapar förutsättningar för ett kvalitativt, hållbart och rättssäkert arbete mot våld i nära relationer. Du som arbetar som chef eller ledare inom arbete med mäns våld mot kvinnor eller våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck inom offentlig sektor – gå vår utbildning!

Länsstyrelserna i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland bjuder in till en utbildningsdag där du får lära dig:

  • hur du kan skapa förutsättningar för ett kvalitativt, hållbart och rättssäkert arbete mot våld i nära relationer.
  • hur du kan arbetsleda och ge stöd till personal i arbetet med våld i nära relationer.

Anmäl dig

Anmäl dig till utbildningen, Länsstyrelsen Jämtland

Föreläsare

Utbildare är Linn Moser Hällen. Hon är socionom, handledare, författare och föreläsare med lång erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer inom socialtjänsten sedan 2008. Linn har bland annat arbetat som socialsekreterare i flera olika våldsteam, med verksamhetsutveckling och utbildning, samt haft rollen som arbetsledare. Tillsammans med advokat Rebecca Lagh driver Linn podcasten "Våld i nära relationer - det börjar med kärlek".

Förkunskaper

Vi ser gärna att du har förkunskap om våld, motsvarande minst webbkursomvald.se, som du kan genomföra innan kursstart. Kursen tar ungefär 2 timmar att slutföra. Det hjälper dig att bättre förstå och dra nytta av innehållet under utbildningen.

Mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer, webbplatsen webbkursomvald.se Länk till annan webbplats.

För vem?

Utbildningsdagen riktar sig till chefer, ledare och beslutsfattare inom kommun, region, rättsväsendet eller andra myndigheter med uppdrag inom området.

Begränsat antal platser

Det är ett begränsat antal platser till utbildningsdagen. Du som tilldelas plats får en bekräftelse när anmälningstiden gått ut.

Var:
Digitalt möte.
Kostnad:
Evenemanget är kostnadsfritt. Vid utebliven medverkan debiteras 500 kronor.
Sista anmälningsdag:
28 aug 2024

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helene Hellmark Knutsson

Besöksadress

Storgatan 71 B

Postadress

901 86 Umeå

Organisationsnummer

202100-2460

Följ oss