19 mar 2024 klocka 18.30 - 19.30

En landsbygd fri från våld - Informationsträff i Åmsele

Du som jobbar inom räddningstjänsten, som sotare eller brevbärare kan förebygga våld på landsbygden.

Med långa avstånd till närmaste granne eller person att upptäcka om det sker oegentligheter är våld på landsbygden svårare att upptäcka. Det är därför viktigt att till exempel handlaren i butiken, hemtjänstpersonalen eller ledaren inom idrottsföreningen är uppmärksam på varningssignaler som kan flagga för att en människa är utsatt för våld i hemmet.

Välkommen till en informationsträff där du får lära dig hur du ser och upptäcker när saker inte står rätt till och hur du ska agera om du känner oro.

För vem?

Alla är välkomna men vi ser särskilt att du som arbetar som inom räddningstjänsten, sotare, postombud, handlare, hemtjänst/boendestöd, bokbussen, skolbusschaufför/skoltaxi/färdtjänst, bygdegården, föreningar/ledare i idrottsföreningar, inom föreningen Nattugglan, hantverkare, elektriker eller VVS deltar under våra informationsträffar.

Var:
Åmsele Folkets hus, Åmkroken 6, Åmsele
Kostnad:
Ingen kostnad. Vi bjuder på fika.
Sista anmälningsdag:
12 mar 2024

Anmäl ditt deltagande i evenemanget

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.


Ange om du jobbar inom Räddningstjänsten , Sotare, /Brevbärare, Handlare, Hemtjänst/Boendestöd, Bokbussen, Skolbusschaufför/Skoltaxi/Färdtjänst, Bygdegården, Föreningar/Ledare i idrottsföreningar, Nattugglan, Hantverkare, elektriker eller VVS. Ange om du jobbar inom mer än ett av dessa områden.
Godkänner du att forskare kontaktar dig efter evenemanget för en intervju i syfte att undersöka din upplevelse av informationsträffen?
Godkänner du att forskare kontaktar dig efter evenemanget för en intervju i syfte att undersöka din upplevelse av informationsträffen?


 

Vindelns kommun genomför träffarna tillsammans med Polismyndigheten och Länsstyrelsen.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Helene Hellmark Knutsson

Besöksadress

Storgatan 71 B

Postadress

901 86 Umeå

Organisationsnummer

202100-2460

Följ oss