25- 26 sep 2023 klocka 18.00 - 20.00

Så överlever du zombieapokalypsen

Zombieöverlevnadsexperten och författaren Herman Geijer

Zombieöverlevnadsexperten och författaren Herman Geijer. Foto: Jan-Åke Eriksson.

Hur överlever du i naturen om zombies tar över? Vad händer om samhällsfunktionerna slutar fungera? Välkommen till en prepper-föreläsning med zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer.

Föreläsaren, författaren och folkbildaren Herman Geijer berättar om hur du överlever en oväntad katastrofsituation och hur du bäst förbereder dig.

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar, föreläst samt skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. 2014 kom hans bok ”Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen” ut.

Som en del av Beredskapsveckan kommer Herman till Västerbottens län för att föreläsa om hur du överlever en zombieapokalyps. Föreläsningen riktar sig till alla intresserade.

Du kan ta del av föreläsningen på plats i Skellefteå eller Umeå. Föreläsningen i Umeå webbsänds. Webbsändningen visas här på webben och på Bygdeå bibliotek, Lycksele bibliotek, Malå bibliotek, Nordmalings bibliotek, Norsjö bibliotek, Vilhelmina bibliotek, bion i Åsele och Silvermuseet i Arjeplog.

Måndag 25 september

Tid: 18–19

Plats: Skellefteå, Sara Kulturhus, Västerbottensrummet

Ingen föranmälan krävs.

Tisdag 26 september

Tid: 19–20

Plats: Umeå, Umeå Folkets Hus, Peterson Berger-salen.

Ingen föranmälan krävs.

Webbsändning 26 september

Ställ frågor i chatt

När föreläsningen sänds kan du ställa frågor till Herman Geijer via chatten under sändningsrutan. Logga in genom att ange ditt namn. Frågor besvaras i sändningen så långt tiden räcker och därefter med svar i chatten efter sändningen. Du kan också öppna chatten separat på din mobil via QR-kod:

QR-kod till chatt

Webbsändningen visas även kl. 19–20 på:

  • Bygdeå bibliotek
  • Lycksele bibliotek
  • Malå bibliotek
  • Nordmalings bibliotek
  • Norsjö bibliotek
  • Vilhelmina bibliotek
  • Bion i Åsele
  • Silvermuseet i Arjeplog

Se webbsändningen i efterhand

Föreläsningen spelas in. Du kommer att kunna se föreläsningen i efterhand om några dagar (när textningen av inspelningen är klar).

Om Beredskapsveckan

Beredskapsveckan (tidigare Krisberedskapsveckan) är en årlig informationsinsats som ska öka människors motståndskraft inför kriser och krig. Beredskapsveckan, som samordnas av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), är en del av arbetet med att stärka Sveriges krisberedskap och totalförsvar. Temat för i år är Öva!

Var:
Skellefteå, Umeå och live på webben.
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
Ingen anmälan krävs

Kontakt

Landshövding

Helene Hellmark Knutsson

Besöksadress

Storgatan 71 B

Postadress

901 86 Umeå

Organisationsnummer

202100-2460

Följ oss