23 aug 2022 klocka 13.00 - 14.00

Information och rådgivning om Klimatklivet

Har du en idé om en fysisk investering som minskar utsläppen av växthusgaser? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Länsstyrelserna i Västerbotten, Norrbotten, Jämtland och Västernorrland erbjuder nu information och rådgivning för just dig.

Tisdag 23 augusti kl. 13.00-14.00 kommer vi att informera om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd. Skype-länk till webbinariet kommer att skickas ut via mejl senast dagen innan.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Behöver du extra rådgivning?

Önskar du extra hjälp har du möjlighet att boka ett digitalt möte för en enskild rådgivning i samband med informationsträffen. För att boka tid, kontakta Jenny Nordén via e-post: jenny.norden@lansstyrelsen.se

Om Klimatklivet

Klimatklivet är ett stöd till lokala och regionala investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

 

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Gratis.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
21 aug 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 21 augusti klockan 23.30.

Kontakt