Aktuella vädervarningar i Västerbottens länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

03 maj 2022 klocka 14.00 - 15.00

Information och rådgivning om Klimatklivet

Traktor kör på en åker.

Har du en idé om en fysisk investering som minskar utsläppen av växthusgaser? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. Länsstyrelserna i Västernorrland, Jämtland, Norrbotten och Västerbotten erbjuder nu information och rådgivning för just dig.

Den 3 maj kommer vi att informera om vilka regler som gäller och vad du kan få stöd för. Vi kommer även att berätta om hur du ansöker och ge exempel på åtgärder som tidigare fått stöd.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

Behöver du extra rådgivning?

Önskar du extra hjälp har du möjlighet att boka ett digitalt möte för en enskild rådgivning. För att boka tid, kontakta Jenny Nordén via e-post: jenny.norden@lansstyrelsen.se

Om Klimatklivet

Klimatklivet är ett stöd till lokala och regionala investeringar som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. De investerade medlen ska ge största möjliga utsläppsminskning per investerad krona.

Klimatinvesteringsstöd

VAR:
Digitalt.
KOSTNAD:
Gratis.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
01 maj 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 1 maj klockan 23.55.

Kontakt