06 sep 2019 klocka 08.00 - 10.00

Hållbart samarbete mellan matproducenter, besöksmål och restaurangnäring i Västerbotten

Under Umeå Smakfestival arrangeras ett frukostmöte som gästas av den kända kocken Ulrika Brydling.

Vi kommer under morgonen även att få lyssna till Länsstyrelsen Västerbotten och ta del av arbetet med Matkom­passen, Region Västerbotten Turism kommer att berätta om satsningen Mat & Måltider och Umeå Kommun om nätverket Hållbara Restauranger.

Vi kommer också att få tid att diskutera med varandra för att hitta nya sätt att samarbeta och fler möjligheter att nätverka.

Anmäl dig redan idag!

Inbjudan och programPDF

Tid: Fredag 6 september kl 8.00-10.00, frukost serveras från 7:30

Målgrupp: Småskaliga livsmedelsproducenter från Västerbotten tillsammans med besöksnäring, restauranger och caféer i Västerbotten med sikte på den hållbara matupplevelsen.

Arrangörer: Umeå Smakfestival i samarbete med Umeå kommun, Region Västerbotten Turism och Länsstyrelsen Västerbotten.

VAR: Umeå Smakfestival, Stora tältet, Rådhustorget i Umeå

KOSTNAD: Arrangemanget är kostnadsfritt men ej avbokad plats debiteras med 200 kr.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 29 aug 2019

Anmäl dig

Eventuella frågor och övriga behov, till exempel hörslinga, rullstolsramp, specialkost, kontakta: annah@umeasmakfestival.se

Kontakt