Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Häng med på inspirationsresa till Östergötland och Närke med naturbeteskött i fokus

Visst låter det här intressant!

Ökad kunskap kring produktion och försäljning av naturbeteskött, studiebesök på Gymningegård som har 400 djur och naturbeten, möta andra resenärer med samma intressen och skapa nya nätverk, studiebesök på Wästanå gård med får och eget slakteri, Borensberg, utvecklande samtal kring försäljning med Louise Ridderström, Östgötamat och mycket mer!

Målgrupp: Naturbetesbönder och blivande naturbetesbönder i Västerbotten

Anmälan: Senast 6 januari 2020

Pris: 1800 sek per resenär

Antal: 20 platser

Reseupplägg

Flyg avgår från Umeå till Arlanda onsdagen den 18 mars klockan 13.00. Väl framme i Örebro väntar en mingelmiddag. Tidigt på torsdagsmorgon startar vi vår tur som går från Närke till Östergötland. Vi gör många intressanta stopp längs vägen, på gårdar och gårdsbutiker. På eftermiddagen checkar vi in på Vårdnäs Stiftsgård. Där får vi lära oss mer om Östgötamat och Naturbeteskött från Sverige. På kvällen äter vi mat från länet. På fredagen gör vi ytterligare studiebesök innan vi tar tåget hem. Vi hinner även med en överraskning under resan. Vi är åter Umeå den 20 mars klockan 21.30.

Besöken mellan gårdarna sker med chartrad buss och vi bor på hotell och värdshus med god standard. Värdar under resan är personal från Länsstyrelsen Västerbotten och Världsnaturfonden. Ett detaljerat program skickas till alla resenärer i slutet av januari 2020.

Måltider i samband med transporten Umeå - Arlanda samt resa från Linköping - Umeå betalar du själv.

Anmälan

Anmäl senast den 6 januari 2020 till hanna.lindgren@lansstyrelsen.se med nedanstående uppgifter:

  • Fullständigt namn på resenären/resenärerna
  • Mobilnummer
  • Önskemål om specialkost
  • Önskemål om enkelrum eller dubbelrum

Efter sista anmälningsdatum kontaktar vi er i tur och ordning för instruktioner kring inbetalning. När du betalt anmälningsavgiften är du garanterad en plats på resan. Anmäl dig redan idag!

Tveka inte att höra av dig till Hanna om du har frågor:

Telefon: 070-290 66 27

E-post: hanna.lindgren@lansstyrelsen.se.

Välkommen med din anmälan!

 

Kontakt

Hanna Lindgren

Handläggare betesförmedling