Risk för vattenbrist i Värmlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

17- 18 mar 2021 klocka 08.30 - 12.30

Vidareutbildning för användning av växtskyddsmedel klass 1L och 2L, Jordbruk

En kurs för dig med behörighet som går ut 2021-05-31. Kursen pågår under 2 dagar och ger behörighet för all utomhusanvändning. 

I normalfallet genomförs vidareutbildningen som en fysisk kurs under en dag. På grund av det rådande läget gällande Covid-19 kommer kursen istället hållas digitalt. Kursen kommer därför att delas upp på två förmiddagar.

Om du har en godkänd växthusbehörighet sen tidigare kan du välja att förnya den. Då måste du svara på extra frågor på provet.

För att kunna delta på kursen behöver du tillgång till dator, e-post, Mobilt Bank-id och en stabil internetuppkoppling.

För att alla ska känna sig bekväma med att använda Skype håller vi en obligatorisk Skype-introduktion, alltså en genomgång av tekniken inför kursstart. Länk till Skype-mötet skickas till dig via E-post i god tid innan Skype-introduktionen.

Datum för introduktion till Skype: 15 mars 2021 kl 09:00-10:00

Kursen genomförs även den 22-23 mars 2021, så du kan välja de dagar som passar dig bäst. Se den kalenderhändelsen för information om tillhörande Skype-introduktion

Om datumen för dessa utbildningar inte passar dig eller om du har inriktning mot trädgård, grönyta eller golf, så kan du anmäla dig till något annat läns kurser som du hittar på https://utbildning.jordbruksverket.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där kurser läggs in allt eftersom

Anmälan

Anmälningslänken ovan leder till Jordbruksverkets tjänst för kursanmälan. Om du inte kan anmäla dig via anmälningstjänsten kan du kontakta någon av kontaktpersonerna nedan så hjälper vi dig!

Det är viktigt att du ser över och uppdaterar dina uppgifter om e-post och mobiltelefonnummer när du har loggat in. Din mailadress är nödvändig för att du ska kunna ansluta dig till kursen. Bekräftelse på din anmälan skickas till dig via e-post.

Vid anmälan: ange i rutan ”Övrigt” om du vill ha delar av kursmaterialet skickat till dig via e-post.

VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
2 500 kr (exkl. moms). Kursmaterial ingår i priset. Om du ska göra utökat prov för växthusbehörighet tillkommer en extra avgift på 250 kr (exkl. moms)
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
05 feb 2021

Kontakt