Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länsstyrelsen Värmland möter studenter

Bild på studenter

Hur bidrar Länsstyrelsen till målen i Agenda 2030? Och vad tycker studenterna vid Karlstads universitet är den viktigaste frågan att arbeta med i länet? Detta och mycket mer kommer vi att prata om när Länsstyrelsen Värmland deltar på årets Hotspotmässa på Karlstads universitet onsdagen den 14 februari.

Studenter och media hälsas välkomna klockan 09.30-15.00 där medarbetare från Länsstyrelsen Värmland finns på plats i vår monter utanför ingången till biblioteket på plan 2.

- Länsstyrelsen och de uppdrag vi har står mitt i omställningen till det hållbara samhället, vilket skapar spännande utmaningar och möjligheter för alla som arbetar här hos oss. Vi ser väldigt mycket fram emot att få träffa länets studenter som är på väg ut i arbetslivet, säger landshövding Georg Andrén.

Flera av Länsstyrelsens medarbetare finns på mässan för att svara på studenternas frågor och prata om hur vi tillsammans kan bidra till ett hållbart Värmland. Agenda 2030 är en handlingsplan med mål för omställning till ett hållbart samhälle. Länsstyrelsen bidrar till de globala målen och ett hållbart Värmland genom de riksdagsbundna mål och nationella strategier som styr vår verksamhet. Vi är regeringens regionala myndighet för alla som bor och verkar i Värmland.

Välkommen till vår monter utanför ingången till biblioteket på plan 2.

Mässan öppnar klockan 09:30 och pågår fram till klockan 15:00 på Karlstads universitet onsdag den 14 februari.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss