Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Fullbokat i Karlstads domkyrka inför Jubileumsprogrammet

Den 7 september kommer Kungaparet till Karlstad för att fira H.M. Konungens 50 år på tronen. Under torsdagen släpptes över 400 bokningsbara platser till det avslutande jubileumsprogrammet i Karlstads domkyrka. Efter bara några timmar var samtliga biljetter bokade.

Jubileumsprogrammet i Karlstads domkyrka är den sista programpunkten under besöket i Karlstad. Biskop Sören Dalevi hälsar välkommen och H.M. Konungen kommer att hålla ett tal till värmlänningarna. Även landshövding Georg Andrén och Karlstads kommunfullmäktiges ordförande Monica Gundahl håller tal. Under jubileumsprogrammet bjuds det på underhållning av Wermland Opera, Västanå Musik & Teater, poeten Ismael Ataria och Selmas systrar.

Torsdag förmiddag klockan 10 släpptes över 400 bokningsbara biljetter. De bokningsbara biljetterna var gratis och det var först till kvarn som gällde. Efterfrågan var stor och redan efter några timmar var biljetterna slut och domkyrkan fylld till sista plats.

Jubileumsprogrammet livesänds

För den som inte lyckades boka biljett finns andra sätt att följa jubileumsprogrammet i domkyrkan. Programmet kommer nämligen att livesändas i Glimt tv:s lokala kanal via Sappas, Telias och Comhems kabel- och IPTV-nät i Värmland. Det går även att följa Jubileumsprogrammet direkt via Karlstads pastorats hemsida. Sändningen går även att se i efterhand via Karlstads pastorats webb-tv, Glimt tv:s lokala kanal, eller via Glimt tv:s Youtube-kanal.

Karlstads pastorat / webb-tv Länk till annan webbplats.

Glimt TV på Youtube (Youtube.com) Länk till annan webbplats.

Insläpp till Karlstads domkyrka

För den som bokat biljett till Karlstads domkyrka sker insläppet från klockan 13.45. Dörrarna stängs klockan 14.30 vilket gäller samtliga besökare med biljett. Den som besöker domkyrkan kan bli visiterad i samband med insläppet och inga stora väskor får medtagas in i kyrkan.

Läs mer om Kungaparets jubileumsbesök i Värmland på Länsstyrelsens webbplats:

Allt om Kungaparets jubileumsbesök i Värmland (Lansstyrelsen.se/varmland) Länk till annan webbplats.

 

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss