Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nätverksträff på temat Unga och jämställdhet

Torsdag 1 december 2022 arrangeras kommande nätverksträff av Ett jämställt Värmland på temat Unga och jämställdhet. Nätverksträffen arrangeras av Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland.

I programmet deltar Emma Thornström från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, som berättar om ungas levnadsvillkor och attityder till jämställdhet och inflytande. Jan Elofsson från Atwrk och Jämställt.nu berättar om appen Jämställt! och har premiärvisning av en film som skapats av elever från Molkoms folkhögskola.

Under nätverksträffen presenteras även resultat från undersökningen Elevers drogvanor och Elevhälsodatabasen ELSA.

Se hela programmet

Om Ett jämställt Värmland

Nätverksträffarna Ett jämställt Värmland arrangeras av Region Värmland och Länsstyrelsen Värmland. Stora som små aktörer är välkomna att visa upp, ansluta och utveckla sitt jämställdhetsarbete genom att delta i nätverket Ett jämställt Värmland. Utifrån jämställdhetsstrategin för Värmland lyfter vi och sprider goda exempel, skapar forum för erfarenhetsutbyte och kompetenshöjande insatser.

Kontakt