Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Energisituationen i Värmland – vad kan vi göra på kort och lång sikt?

Måndag 28 november 2022 arrangeras den regionala energikonferensen "Energisituationen i Värmland — vad kan vi göra på kort och lång sikt?" Bakom arrangemanget står Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland tillsammans med RISE och Glava Energy Center.

Har vi el så att det räcker i Värmland och vad kan vi göra tillsammans för att uppnå ett hållbart energisystem på kort och lång sikt, är exempel på frågor som kommer att diskuteras under dagen. Det kommer att ges en lägesbild över energisituationen, hållas samtal om utmaningar och möjliga åtgärder på kommunal och regional nivå, samt en framtidsspaning.

Medverkar gör bland andra representanter från näringslivet, branschföretag, myndigheter, regionen och kommuner i Värmland. Moderator för konferensen är Maria Hollander, egenföretagare och tidigare VD för Paper Province.

När: Måndag 28 november 2022
Var: Karlstad CCC (konferenslokal Erik Gustaf Geijer)
Anmälan: Media är välkomna att delta under konferensen. För medverkan och bokning av enskilda intervjuer kontakta Karin Hovdebo, pressansvarig på Länsstyrelsen Värmland: karin.hovdebo@lansstyrelsen.se, 010-224 73 87

Konferensen kommer även att sändas live. Anmälan för att se livesändningen digitalt görs via: anna.gardin@regionvarmland.se senast fredag 25 november klockan 12.00 för att få tillgång till länken.

Programmet med tider och talare

Kontakt