Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Digitalt Nationaldagsfirande med landshövding Georg Andrén

Landshövding Georg Andrén delar ut fana till Svanskogs hembygdsförening

Landshövding Georg Andrén delar ut fana till Sylvia Nilsson och Lena Andersson, Svanskogs hembygdsförening

Även i år ställer vi om till ett digitalt nationaldagsfirande med landshövding Georg Andrén. Programmet som är förinspelat bjuder på samtal om bland annat hembygdsrörelsen och 100 år av demokrati i Sverige, blandat med härlig sång och musik av Musikhögskolan Ingesund. I programmet delas en fana ut till hembygdsföreningen i Svanskog.

Landshövding Georg Andrén leder programmet och bland gästerna ser vi Värmlands tidigare landshövding Kenneth Johansson, entreprenören och bakkonstnären Eden Mengisteab, berättarföreningen Skildras initiativtagare Samuel Nilsson och hembygdsföreningen i Svanskogs ordförande Sylvia Nilsson.

För stämningsfull sång och musik står Emanuel Blom, Ulrika Tängmark och Simon Sidén från Musikhögskolan Ingesund.

I programmet delar landshövding Georg Andrén ut en fana till hembygdsföreningen i Svanskog. Fanan delas ut på uppdrag av Stiftelsen Sveriges Nationaldag med talman Andreas Norlén i spetsen. Landshövdingens nationaldagsfirande är inspelat i Svanskogs nybyggda hembygdsgård.

Programmet sänds digitalt på Nationaldagen söndag 6 juni 2021 på NWT-koncernens kanaler, bland annat NWT.se och VF.se.

Varmt välkommen att ta del av programmet!

Kontakt