Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Välkommen till vår nya externwebb

Nya lansstyrelsen.se

Med lanseringsdag 29 maj välkomnar vi alla till vår nya webbplats. Med ny design och funktioner, förbättrad struktur och ett enklare språk ska det bli enklare för dig att hitta det du söker.

Webbesökaren står i centrum och vi hoppas att våra besökare upplever nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare.

För att kunna förenkla för besökaren har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper. Du ser dessa högst uppe i menyn: Privat, Företag, Förening, Lantbruk och landsbygd, Stat och kommun samt Besök och upptäck.

En annan stor förändring är också att webbplatsen nu är responsiv och därigenom fungerar lika bra vare sig besökaren använder dator, mobil eller surfplatta.

​Förändringen innebär även att länkar och adresser till undersidor förändras. Du kan därför behöva justera dina länkar till sidor på nya lansstyrelsen.se efter den 29 maj. Huvudadressen www.lansstyrelsen.se/varmland Länk till annan webbplats. förändras inte.

Som med de flesta ombyggnationer och förändringar av större webbplatser i grunden kan det bli en period inledningsvis där allt extramaterial inte är på plats.

Det är alla 21 länsstyrelser gemensamt som förändrar sina webbplatser.

Kontakt